Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Statoil igen #1681
  PeroldenPerolden
  Deltagare

  Statoil sålde sin detaljdistribution til det kanadensiska Circle K, vad detta företag har för loggor kan man knappast lasta Statoil för.

  som svar på: Välkommen. Här är reglerna! #1668
  PeroldenPerolden
  Deltagare

  Som jag saknar det gamla forumet. Detta med pyttesmå bokstäver, som är skrivna så svagt at glömma att sitta på terassen och skriva.

  Nej, det gamla forumet var mycket tillgängligare, det ser man på trafiken, månadsvis sedan någon skrev något. DEsignen här är hopplös, med stora tomma flator, og alt är pyttelitet, även om jäg ändrar allt i mon webläsare , som kontrast, bokstavtyper osv. så måste det ställas tillbaka när jag går til en normal websida.

  som svar på: Fråga om Englands riksvapen #1602
  PeroldenPerolden
  Deltagare

  Wrong in so many ways!

  Fint om du kan rätta de oräkneliga felen, gärna med någon form av dokumentation. Lägg märke till att jag skriver : ”att anse”, och att jag påpeker att det är felaktigt.

  • Det här svaret redigerades för 3 år, 8 månader sedan av PeroldenPerolden.
  som svar på: Välkommen att presentera dina vapenidéer #1601
  PeroldenPerolden
  Deltagare

  Det är svårt att se på detta forum, hadde hoppats att någon ändrade färger och layout, men icke!

  som svar på: Fråga om Englands riksvapen #1156
  PeroldenPerolden
  Deltagare

  Knappast, de ansåg sig vara berättigat till Frankrikes tron, men skulle inte drömma om att regera från Frankrike.

  Dessutom, något ”riksvapen” finns inte i Storbrittanien, UK eller England. Det är kungavapen, och det är olika om kungen framträder som monark av Skottland eller UK.

  Landet har ingen nationalflagga heller, men en unionsflagga, som är en statsflagga rent formellt. Dock räknas St.Georgskorset som Englands nationsflagga, som St.Andreaskorset i Skottland.
  Märkligt nog har det varit brukligt att använda det skotska kungabaneret som nationsflagga i Skottland i många år (kallad ”Standard”), medan det engelska kungabaneret alltid framstår som et unionsbanner för UK.

  Man har dock i hela UK det märkliga (och inkorrekta) sättet att anse att hela UK disponeras av monarken (Her Majesty’s Government om statsapparaten, och Her Majesty’s subject om medborgarna, medan vi vet att det finns freeholds i Wales, Skottland (I Skottland har man också allemannsrätt . som i bl.a. Norge). Samtidigt finns enorma områden som är ägt av aristokrater i England.

  Jag tror snarare att man vid att sätta liljerna i första fältet ansågs sig styrka sitt krav på tronen i Frankrike, så att franskmännen inte skulle tro att de betraktades som mindre värda än England.
  Alltså, rent politisk.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)