Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Nytt vapen – Lavemark #1871
  ProfilbildMathias Lavemark
  Deltagare

  Tack Claus för en bra blasonering. Jag kommer nog köra på den med tillägget att stjärnorna ska vara femuddiga. Har inte bestämt mig än om jag ska försöka mig på olika storlek på stjärnorna eller helt enkelt låta dem bli lika stora. Vad säger ni andra om vapnet?

  som svar på: Nytt vapen – Lavemark #1860
  ProfilbildMathias Lavemark
  Deltagare

  Som ni ser är stjärnan ovanför större än den nedanför. Hur får man med det i blasoneringen på ett snyggt sätt? Antar att man kan låta bli att skriva ut det och låta konstnären fylla ut fälten ändå på ett bra sätt men det är ju stor risk att stjärnorna då blir lika stora. Kan ju också bli konstigt att bara skriva större och mindre då det kan tolkas som jättestor och pytteliten vilket inte heller blir bra.

  som svar på: Välkommen att presentera dina vapenidéer #1446
  ProfilbildMathias Lavemark
  Deltagare

  Tack för ett trevligt och mycket informativt forum. Jag är medlem i föreningen och har länge funderat på ett vapen och börjar nu få skölden klar för mig. Har ingen bild att bifoga men hoppas att mitt försök till blasonering är tydlig. Tacksam för kommentarer =)

  I guld, en blå ginstam innehållande en femuddig stjärna åtföljd av två blixtar en på vardera sida allt i guld, och ett grönt treberg.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)